Lõunasöögi retseptid

Tursk Vahemere moodi 

Toidutare, 2. juuni 2005, 13:23
Grillroog kaalukatele. Fooliumis grillitud tursafilee oliivide, tomatite ja ürtidega. TST-14

Kogus: ühele
Valmistusaeg: 20-40 min
Ettevalmistusaeg 10 minutit, grillimisaeg 15 minutit.

Koostisosad
600 g tursafileed
2 sl sidrunimahla
küüslaugusoola
paprikapulbrit
tshillipulbrit
150 g paprikatäidisega rohelisi konservoliive
2 tomatit
2 tl hakitud ürdisegu

Valmistamine
Piserda tursafileele sidrunimahla, maitsesta küüslaugusoola, paprika- ja tshillipulbriga. Jaga neljaks portsjoniks ning aseta piisavalt suurtele fooliumalustele. Poolita oliivid, lõika tomatid kuubikuteks ja jaota koos ürtidega kalatükkidele. Suru foolium kinni ning grilli tursafileesid 15 minutit. Serveeri kohe pärast valmistamist.Lisandiks Pikantses kastmes küpsekartulid.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee