Lõunasöögi retseptid

Suhkruherned krevettidega 

Toidutare, 1. juuni 2005, 13:57
Roog kaalukatele TST- 20 Suhkruhernekaunad krevettide ja riisiga.

Kogus: ühele
Valmistusaeg: 20-40 min
Ettevalmistusaeg 20 minutit, valmimisaeg 15 minutit.

Koostisosad
2 küüslauguküünt
2 tl taimeõli
200 g kooritud krevette
soola
tshillipulbrit
3 kollase paprika kauna
400 g suhkruhernekaunu
sidrunipipart
100 ml kookospähklipiima
240 g keedetud riisi

Valmistamine
Suru küüslauguküüned puruks ja prae kuumas õlis kergelt läbi. Lisa krevetid, maitsesta soola ja tsillipulbriga ning prae läbi. Lõika paprikakaunad ribadeks, poolita suhkruhernekaunad diagonaalselt. Võta krevetid pannilt ära. Pane pannile köögiviljad, maitsesta sidrunipiraga ja prae kergelt läbi. Vala juurde kookospähklipiim ja hauta 5 minutit. Tõsta krevetid pannile tagasi, kuumuta kergelt ja maitsesta soola ning tshillipulbriga. Suhkruhernekaunu serveeri koos krevettide ja riisiga. Serveeri kohe pärast valmistamist.