Sealiharulaad
Kogus: ühele
Valmistusaeg: 40-60 min
Koostisosad
4 sealiha lôiku(u 500g)
haamerdatud ohukeseks
8 lôiku sinki
350 g purki paprikaid vedelik alles jätta,
150 g oliive(kivideta)
1 sl oliivôli
200 ml kuiva sherrit
soola
pipart
Valmistamine
Kata iga lihalõik 2 singi lõiguga, sink kata paprikaga ja paprika oliividega. Rulli lihalõik pikkupidi kokku ja kinnita tikuga. Kuumuta pannil õli. Pruunista rulaad iga külje pealt. Lisa paprika vedelik ja sherry, maitsesta soola ja pipraga. Kata kaanega ja keeda 30-40 minutit. Tõsta rulaad pannilt. Keeda pannil olevat vedelikku 1-2 minutit kuni poole vahemaks. Lõigu rulaad ja serveeri koos kastmega ja värske salatiga.
Kommentaarid (0)