Lõunasöögi retseptid

Sealiharulaad 

kristina, 1. juuni 2005, 13:55
Lihtne ja pidulik söök.

Kogus: ühele
Valmistusaeg: 40-60 min

Koostisosad
4 sealiha lôiku(u 500g)
haamerdatud ohukeseks
8 lôiku sinki
350 g purki paprikaid vedelik alles jätta,
150 g oliive(kivideta)
1 sl oliivôli
200 ml kuiva sherrit
soola
pipart

Valmistamine
Kata iga lihalõik 2 singi lõiguga, sink kata paprikaga ja paprika oliividega. Rulli lihalõik pikkupidi kokku ja kinnita tikuga. Kuumuta pannil õli. Pruunista rulaad iga külje pealt. Lisa paprika vedelik ja sherry, maitsesta soola ja pipraga. Kata kaanega ja keeda 30-40 minutit. Tõsta rulaad pannilt. Keeda pannil olevat vedelikku 1-2 minutit kuni poole vahemaks. Lõigu rulaad ja serveeri koos kastmega ja värske salatiga. 

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee