Lõunasöögi retseptid

Hallitusjuustusalat 

kristina, 2. juuni 2005, 13:08
Imeline viisik: Brokkoli, dolcelatte juust, pähklid, port ja oliivõli.

Kogus: ühele
Valmistusaeg: kuni 20 min

Koostisosad
700 g brokkolit lôigatud ôisikuteks
4 sl piima
250 g roquefort juustu sômerdatud
4 sl port (alkoholne jook)
100 g pekani pähkleid
2 sl oliivôli
soola
pipart

Valmistamine
Keeda brokkoli soola vees kuni peaaegu pehme. Nõruta ja jäta alles 4 sl keedu vedelikku. Kuumal pannil sega kokku pool juustust, brokkoli keedu vesi, piim ja port, kuumuta kuni muutub kreemjaks. Tõsta pliidilt. Pane pähklid ja oliivõli pannile. Prae kuni muutuvad krõbedaks. Jaota brokkoli taldrikutele ja kata kastmega. Kaunista pähkiltega ja ülejäänud juustuga. Maitsesta soola ja pipraga. 

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee