Veiseliha retseptid

Teriyaki 

Ruth, 2. juuni 2005, 11:49
Marineeritud veiselihaga wok-roog.

Kogus: ühele
Valmistusaeg:
30 minutit + marineerimisaeg.

Koostisosad
500 g loomalihafileed
soola
2 sl seesamiseemneid
kaunistuseks riivitud ingverit
marinaad:
3 sl sojakastet
2 sl õli
1 tl purustatud musta pipart
1 tl garam masala maitseainet
1 tl suhkrut

Valmistamine
Sega kausis marinaadiained. Lõika liha ribadeks, pane marinaadi ja jäta vähemalt 30 minutiks jahedasse kohta seisma. Kuumuta wok või suurem praepann pliidil. Ära kasuta rohkem õli. Pane liha vähehaaval kuumale pannile ja prae kiiresti suurel kuumusel. Maitsesta soolaga. Lõpuks pane kogu liha pannile ja kuumuta korralikult. Riputa lihale seesamiseemneid ja värskelt riivitud ingverit. Serveeri koos riisi või nuudlitega ning aurutatud köögiviljaga.  

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee