Lõunasöögi retseptid

Koka minestrone 

Ruth, 30. august 2005, 18:37
Pastaroog.

Kogus: ühele

Koostisosad
0.25 tk Sibul
125 g Köögiviljad
50 g Sink
2.5 dl Vesi
0.25 dl Makaronid
0.5 tk Puljongikuubik
0.5 sl Ketšup
0.25 tl Kristallsuhkur
0.0625 tl Must pipar
Petersell
Petersell

Valmistamine
Haki sibul ja küüslauk peeneks. Pane koos köögiviljade ja õlitilgaga potti ning pruunista mõni minut. Lõika sink ribadeks, lisa koos makaronidega (nt sarvekestega) potti. Kalla hulka vesi ja murenda puljongikuubikud. Keeda 10 min või kuni sarvekesed on pehmed. Maitsesta ketshupi, suhkru ja pipraga, sega läbi ning tõsta kausikestesse. Puista peale tükeldatud peterselli.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee