Lõunasöögi retseptid

Oad seenekastmes 

Ruht, 22. august 2005, 08:34
Rohelised oad kukeseenekastmes

Kogus: ühele

Koostisosad
175 g Türgi uba
125 g Kukeseen
0.5 sl Või
0.25 tk Sibul
0.25 tl Jahu
0.5 dl Rõõsk koor
Sool
Valge pipar
Vesi

Valmistamine
Pane tükeldatud seened kuivale pannile ja kuumuta aeglasel tulel, kuni seentest välja imbuv vedelik on aurustunud. Lisa peenestatud sibul ja või, kuumuta segades 5-8 min. Raputa pannile jahu, sega läbi. Kalla juurde rõõsk koor ja lisa maitseained. Hauta kastet väikesel kuumusel 10 minutit. Keeda puhastatud ja tükeldatud oakaunad soolakas vees pehmeks ( võivad olla ka külmutatud oad, sel juhul lase keevas soolases vees korraks keema tõusta). Nõruta korralikult, aseta vaagnale ja kalla peale kuum seenekaste.  

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee