Lambaliha retseptid

Hispaania lambalihahautis 

Toidutare, 25. august 2008, 14:43
 Jaan Heinmaa
Hispaania lambalihahautis saab teravust tulisest tšillipiprast

Kogus: neljale
Valmistusaeg: üle 60 min

Koostisosad
500 g Lambaliha
1 spl Jahu
1 spl Paprika (jahvatatud)
1 tk Sibul
1 dl valge kuiv šerri
3 dl Kanapuljong
1 tk Punane tšillipipar
1 tk Paprika
1 sl Petersell (hakitud)

Valmistamine
Lõika liha kuubikuteks. Sega liha, jahu ja paprikapulber. Kuumuta pannil õli ja pruunista liha 10 min. Lisa sherri. Kalla segu potti. Lisa puljong ja viilutatud tshillipipar. Kata kaanega ja keeda 30 min. Lisa tükeldatud paprika ja keeda tasasel tulel vee 40 min. Puista üle hakitud peterselliga. Serveeri riisi või keedetud kartulitega

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee