Sibulasupp
Kogus: ühele
Koostisosad
½ kg sibulat
100 g võid
oliiviõli
½ l lihapuljongit
½ l õunasiidrit(võib kasutada ka kuiva Sovetskoje Shampanskoet)
1 pakk kohvikoort
loorberit
musta pipart
soola
suhkrut
värsket tüümiani(võib ka kuivatatud u 1 tl)
jahvatatud koriandrit
saiakuubikuid
riivjuustu
Valmistamine
Pane pott tulele ja õli ning või sulama, kooritud ja viilutatud sibul hauduma. Nõrgal tulel tuleb hautada kuni sibula läbipaistvuseni, seejärel lisa puljong, siider,loorber, tüümian, koriander. Hauta umbes 20 min siis sega hulka koor ja maitsesta lõplikult. Supp pane savikaussidesse ning lisa peale saiakuubikud ja juust. Aseta 250ºC ahju mõneks minutiks, kuni juust võtab tooni peale. See on väärikas ja intensiivne kuninglik supp. Selles supis on sibul vääristatud siidri ja koorega lausa meemaitseliseks.
Kommentaarid (0)