Lõunasöögi retseptid

Sibulasupp 

Ruth, 19. veebruar 2005, 16:42
William Vallutaja sibulasupp aastast 1066. .

Kogus: ühele

Koostisosad
½ kg sibulat
100 g võid
oliiviõli
½ l lihapuljongit
½ l õunasiidrit(võib kasutada ka kuiva Sovetskoje Shampanskoet)
1 pakk kohvikoort
loorberit
musta pipart
soola
suhkrut
värsket tüümiani(võib ka kuivatatud u 1 tl)
jahvatatud koriandrit
saiakuubikuid
riivjuustu

Valmistamine
Pane pott tulele ja õli ning või sulama, kooritud ja viilutatud sibul hauduma. Nõrgal tulel tuleb hautada kuni sibula läbipaistvuseni, seejärel lisa puljong, siider,loorber, tüümian, koriander. Hauta umbes 20 min siis sega hulka koor ja maitsesta lõplikult. Supp pane savikaussidesse ning lisa peale saiakuubikud ja juust. Aseta 250ºC ahju mõneks minutiks, kuni juust võtab tooni peale. See on väärikas ja intensiivne kuninglik supp. Selles supis on sibul vääristatud siidri ja koorega lausa meemaitseliseks.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee