Lõunasöögi retseptid

Spargel veinikastmes 

Toidutare, 1. juuni 2005, 12:21
Kaalukatele. Keedetud spargel veinikastmes. TST 16.

Kogus: ühele
Valmistusaeg: 20-40 min

Koostisosad
1 kg valget sparglit
soola
2 tl sidrunimahla
1 tl suhkrut
2 sibulat
2 tl taimeõli
2 sl aed-liivateed
250 ml valget kuiva veini
150 ml köögiviljapuljongit 1 tl pulbrist
75 g 10% hapukoort
1 sl kuni 15% rasvasisaldusega toorjuustu
pipart
1 kg keedetud kartuleid
murulauku

Valmistamine
Keeda sparglid soola, sidrunimahla ja suhkruga maitsestatud vees. Haki sibul peeneks ja kuumuta õlis klaasjaks. Lisa aed-liivatee, prae kergelt läbi, vala juurde vein ja puljong ning lase 5 minutit haududa. Võta kastrul tulelt, sega hulka hapukoor ja toorjuust, maitsesta soola ja pipraga. Serveeri sparglit kartulite ja veinikastmega, garneeri aed-liivatee ja murulauguga. Antud kogustest saab 4 portsjonit, 1 portsjon: 4 punkti. 

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee