Küpsetised

Mustikakook 

Toidutare, 19. veebruar 2005, 15:17
Mustikakook kohupiimaga.

Kogus: ühele

Koostisosad
Taigen:
400g jahu
2 tl küpsetuspulbrit 250g võid
200 g suhkrut
2 muna
Täidis:
500 g kohupiima
3 muna
150 g suhkrut
1 l mustikaid

Valmistamine
Hõõru toasoe või suhkruga vahule, lisa ükshaaval munad. Sega jahu küpsetuspulbriga ja lisa taignale. Sõtku, kuni taigen on ühtlane. Määri küpsetusplaat võiga, rulli taigen neljakandiliseks tükiks ja tõsta plaadile. Katte valmistamiseks klopi munad suhkruga vahule ja sega seejärel kohupiimaga. Jaota kate ühtlaselt taignale ja silu tasaseks. Kõige peale vala pestud ja nõrutatud mustikad. Küpseta keskmise kuumusega ahjus umbes poolt tundi.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee