Küpsetised
3. märts 2005, 15:48

Porgandikook

Porgandikook kohupiimakattega.

Kogus: ühele

Koostisosad
Põhi:
3 muna
2,5 dl suhkrut
4 dl jahu
0,5 tl soola
1 sl küpsetuspulbrit
1 sl kaneeli
200 g võid
4 dl toorest riivitud porgandit
1 dl konservananassi tükke
Kate:
250 g kohupiima
2 dl tuhksuhkrut
1 tl vaniljesuhkrut

Valmistamine
Vahusta munad suhkruga. Sega omavahel kuivained ning lisa taignasse koos sulatatud või, ananassi ja porgandiga. Vala taigen võiga määritud pannile ning küpseta 200°C kuumuses 20-25 minutit. Vedelda sulatatud juust, kastes see plekktopsi sees kuuma vette. Lisa juustule kohupiim, tuhksuhkur ja vaniljesuhkur. Määri segu koogipõhjale ja lõika kook neljakandilisteks tükkideks.