Nädala kook

Karamellirosinad 

Toidutare, 15. veebruar 2005, 09:06
Maiustus.

Kogus: ühele

Koostisosad
2 dl rõõska koort
2 dl suhkrut
50 g võid
1 dl rosinaid
1 tl vanillisuhkrut

Valmistamine
Vala paksu põhjaga keedunõusse koor, suhkur, vanillisuhkur ja kuuma veega üle valatud rosinad. Keeda madalal kuumusel kuni segu pakseneb ja värv muutub ühtlaselt helepruuniks.
Lisa sulatatatud või ja lase segul veel kord keema tõusta. Kalla valmis karamelli-rosinasegu küpsetuspaberile ja lõika jahtunult sobiva suurusega tükkideks.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee