Lõunasöögi retseptid

Feta-köögiviljavardad 

Pille Enden, 16. mai 2008, 10:41
Feta peaks olema kõva (fetaki ei sobi) ja tükid piisavalt suured, et need vardasse torgates ei mureneks.

Kogus: neljale
Valmistusaeg: kuni 20 min

Koostisosad
200 g Feta juust
0.5 tk Suvikõrvits
4 tk Sibul
250 g Šampinjonid
8 tk Kirsstomatid
MARINAAD
0.5 dl Õli
pisut mett
Must pipar
Ürdisool
1 küüs Purustatud küüslauk

Valmistamine
Tükelda feta ja kuivata majapidamispaberiga. Tükelda suvikõrvits, poolita sibulad ja seened. Torka juust, köögivili ja seened varrastesse. Sega marinaadi ained ja määri köögiviljad sellega üle. Grilli 8–10 minutit, korra pöörates.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee