Salati retseptid

Viineri-jääsalat 

Toidutare, 13. veebruar 2005, 12:58
Maitsev segasalat.

Kogus: ühele

Koostisosad
200 g Rakvere viinereid
100 g jääsalatit
50 g varssellerit
50 g juustu
1 pirn
3 spl tšilliketšupit
3 spl oliiviõli
30 g Kreeka pähkleid
maitserohelist

Valmistamine
Lõika jääsalat ja varsseller peenikesteks ribadeks. Võta suurem praetaldrik. Laota kõige alla jääsalati ribad, neile peale varsselleri ribad. Nüüd lõika õhukesteks viilribadeks viinerid ning laota varssellerile peale. Riivi või lõika peeneks oma lemmikjuust ning kata sellega viinerikiht. Juustukiht omakorda kata peeneks lõigatud pirniga. Sega kolmest supilusikast tshilliketshupist ja samast kogusest oliiviõlist kaste ning vala salatile. Kõige lõpuks puista taldrikule Kreeka pähklid ning näpuga maitserohelist.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee