Viinerisupp
Kogus: ühele
Koostisosad
0.25 tk Sibul
0.25 tk Porrulauk
3.75 dl Vesi
0.75 tk Puljongikuubik
0.5 tk Porgand
0.25 tl Basiilik (värske)
1 tk Kartul
Makaronid
75 g Viiner
Murulauk
Valmistamine
Lõika sibul ja küüslauguküüned peeneks, porru ja porgand õhukesteks poolrõngasteks. Valmista veest ja lihaleemekuubikutest puljong ja pane sellesse köögivili. Hauta madalal kuumusel vaevalt keevana 10 minutit. Lisa pasta ja tükeldatud kartul ning basiilik, keeda pehmeks. Viimasena lisa paksudeks viiludeks lõigatud viinerid ja lase läbi kuumeneda. Maitsesta lõplikult. Raputa supiportsjonite peale peenestatud murulauku.
Kommentaarid (0)