Lõunasöögi retseptid

Viinerisupp 

Toidutare, 2. juuni 2005, 10:19
Viinerisupp sarvekestega

Kogus: ühele

Koostisosad
0.25 tk Sibul
0.25 tk Porrulauk
3.75 dl Vesi
0.75 tk Puljongikuubik
0.5 tk Porgand
0.25 tl Basiilik (värske)
1 tk Kartul
Makaronid
75 g Viiner
Murulauk

Valmistamine
Lõika sibul ja küüslauguküüned peeneks, porru ja porgand õhukesteks poolrõngasteks. Valmista veest ja lihaleemekuubikutest puljong ja pane sellesse köögivili. Hauta madalal kuumusel vaevalt keevana 10 minutit. Lisa pasta ja tükeldatud kartul ning basiilik, keeda pehmeks. Viimasena lisa paksudeks viiludeks lõigatud viinerid ja lase läbi kuumeneda. Maitsesta lõplikult. Raputa supiportsjonite peale peenestatud murulauku.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee