Lõunasöögi retseptid

Fetasalat 

Toidutare, 21. märts 2005, 13:27
Maitsev segasalat.

Kogus: ühele

Koostisosad
200 g lollo rossot
1 karp kirsstomateid või 4 väiksemat tomatit
pool lavakurki
1dl musti kivideta oliive
1 purk õlis säilitatud fetajuustu
1 pisike sibul
Kaste: 1sl õunaäädikat või 1,5 sl sidrunimahla
näputäis purustatud musta pipart
3 sl fetajuustu säilitusõli
1 noaga peenestatud küüslauguküüs

Valmistamine
Rebi salat tükkideks ja puista vaagnale. Lõika kurk juustuhöövliga õhukesteks laastudeks ja keera need rullideks. Lõika kirsstomatid pooleks, suuremad tomatid sektoriteks. Nõruta juust õlist kuivaks, säilita õli. Poolita sibul pikuti ja lõika õhukesteks poolrõngasteks. Sea kõik toiduained kenasti salatilehtede peale. Klopi kastmeained läbi ja nirista tihedate siksakkidena salati peale, serveeri kohe.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee