Kreeka köök

Kreeta läätsesupp 

Toidutare, 23. märts 2005, 19:54
Maitsev läätsesupp

Kogus: ühele

Koostisosad
200 g punaseid läätsi
1 l vett
2 porgandit
1 sibul
2 küüslauguküünt
1 sl tomatipüreed
4 sl oliiviõli
2 loorberilehte
1 lihaleemekuubik
peenestatud petersellilehti

Valmistamine
Loputa läätsed, leota vähemalt pool tundi ja keeda uues vees 20 minutit. Lisa peenestatud sibul ja küüslauk, jämedalt riivitud porgand ning kõik muud ained; lase veel 30 minutit haududa. Meeldivalt hapuka maitse saamiseks lisa veidi sidrunimahla.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee