Salati retseptid

Oasalat 

Toidutare, 12. märts 2005, 13:56
Rohelise oa salat seesamiseemnetega.

Kogus: ühele

Koostisosad
1 kg rohelisi oakaunu
4 sl kergelt röstitud seesamiseemneid
4 sl oliiviõli
2 sl sidrunimahla
2 küüslauguküünt
soola
purustatud musta pipart

Valmistamine
Rösti seesamiseemned pannil väga madalal kuumusel; lase jahtuda. Hoia ube ägedalt keevas vees umbes 4 minutit ehk kuni kaob toores maitse. Kui õige, veel kergelt krõmpsuv staadium käes, kalla oad otsekohe suurele sõelale ja jahuta suure hulga voolava külma veega, et pehmenemine peatuks. Kuni oad nõrguvad, lõika küüslauguküüned suure kokanoaga võimalikult peeneks ja klopi kausis kokku ülejäänud ainetega. Pane oad vaagnale ja nirista kaste tihedate siksakkidena peale.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee