Uutmoodi hernesupp
Kogus: ühele
Koostisosad
0.75 sl Õli
0.75 sl Jahu
1.75 dl Vesi
0.5 tk Puljongikuubik
Sibulapulber
112.5 g Herned
Sool
Must pipar
0.25 dl Rõõsk koor
Valmistamine
Kuumuta õli keedunõu põhjas, riputa juurde jahu ja kuumuta läbi (ära pruunista!). Lisa segades vesi, pudendatud leemekuubikud ja sibulapulber ning keeda 5 minutit, et kaoks jahu toores maitse. Lisa külmutatud herned, lase uuesti keema tõusta ning töötle supp püreeks. Rõõsk koor sega viimasena supi hulka või jaga kergelt vahustatuna iga supiportsjoni peale. Maitsesta supp soola ja pipraga. Serveeri kohe, sest erkroheline värv tuhmub peagi; paku lisaks röstitud saiaviile.
Kommentaarid (0)