Lõunasöögi retseptid

Kreveti- kodujuustusalat 

Toidutare, 12. märts 2005, 13:34
Maitsev segasalat.

Kogus: ühele

Koostisosad
400 g kodujuustu (rasvata)
200 g kooritud krevette
80 g päikese käes kuivatatud tomateid
50 g värsket tilli
20 ml oliivõli
1 sidruni mahl
rosé pipart, soola
8 röstsaia viilu
1 pea lehtsalatit
1 pea lollo rossot/tammelehesalatit
200 g värsket kurki
100 g varssellerit
1 punane paprika

Valmistamine
Haki till ja kuivatatud tomatid. Sega kokku krevetid, kodujuust, hakitud tomatid ja till ning maitseained. Lisa oliivõli ja sidrunimahl. Pese salatid ja rebi tükikesteks. Puhasta kurk ja paprika seemnetest ning viiluta. Viiluta ka sellerivarred. Sega kõik kausis kokku või tõsta komponendid teineteise järel kihiti taldrikule. Rösti saiaviilud ja pane üks salatipadjale. Saiaviilu peale tõsta lusikaga paras kogus kodujuustu kreveti salatit ja selle peale omakorda teine saiaviil. Kaunista sidruni, tillioksa ja koorimata krevetiga.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee