Lõunasöögi retseptid

Hõlpsad ahjufrikadellid 

Toidutare, 2. juuni 2005, 10:12
Hakklihapallid kaerahelvestega.

Sega kausis kaerahelbed ja vedelik (maitsestamata jogurt, koor, vesi või piim). Lase natuke aega paisuda. Haki sibul ja küüslauguküüs ning kuumuta õlis läbipaistvaks. Lisa kaussi muna, hakkliha ja maitseks soola, sojakastet, musta pipart, kaneeli ja ingverit. Sega hoolikalt läbi ja lase taignal pool tundi külmkapis seista. Kasta käed külma vette ja veereta taignast ühesuurused pallid. Lao need küpsetuspaberi peale ahjuplaadile. Küpseta 200- 225º C juures 12- 15 minutit.  

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee