Kalatoitude retseptid

Lõhe-krabisalat 

Toidutare, 15. veebruar 2005, 09:17
Pidulik salativaagen lõhe, rannakarpide, kooritud krevettide, shampinjonide, rohelise spargli, herneste, salati ja tomatitega. Lisandiks prantsuse salatikaste. Valmistamisaeg määramata.

Kogus: ühele

Koostisosad
1 purk (200 g) lõhet
1 purk (250 g) rannakarpe
1 purk (185 g) viilustatud shampinjone
200 g kooritud krevette
200 g külmutatud herneid
1 purk (340 g) rohelist sparglit
väike rabeda peasalati pea
2-3 tomatit
1 kimbuke tilli
KASTE:
prantsuse salatikaste

Valmistamine
Nõruta konservidest vedelik. Lõika salat ribadeks, tükelda spargel ja eemalda lõhest luud ning nahk. Tükelda lõhe. Grupeeri ained lamedale vaagnale. Kaunista tomatisektorite ja tilliga. Serveeri kaste eraldi.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee