Kalatoitude retseptid

Lõhe-krabisalat 

Toidutare, 15. veebruar 2005, 09:17
Pidulik salativaagen lõhe, rannakarpide, kooritud krevettide, shampinjonide, rohelise spargli, herneste, salati ja tomatitega. Lisandiks prantsuse salatikaste. Valmistamisaeg määramata.

Kogus: ühele

Koostisosad
1 purk (200 g) lõhet
1 purk (250 g) rannakarpe
1 purk (185 g) viilustatud shampinjone
200 g kooritud krevette
200 g külmutatud herneid
1 purk (340 g) rohelist sparglit
väike rabeda peasalati pea
2-3 tomatit
1 kimbuke tilli
KASTE:
prantsuse salatikaste

Valmistamine
Nõruta konservidest vedelik. Lõika salat ribadeks, tükelda spargel ja eemalda lõhest luud ning nahk. Tükelda lõhe. Grupeeri ained lamedale vaagnale. Kaunista tomatisektorite ja tilliga. Serveeri kaste eraldi.