15. veebruar 2005, 09:17
Lõhe-krabisalat
Pidulik salativaagen lõhe, rannakarpide, kooritud krevettide, shampinjonide, rohelise spargli, herneste, salati ja tomatitega. Lisandiks prantsuse salatikaste. Valmistamisaeg määramata.
Kogus: ühele
Koostisosad
1 purk (200 g) lõhet
1 purk (250 g) rannakarpe
1 purk (185 g) viilustatud shampinjone
200 g kooritud krevette
200 g külmutatud herneid
1 purk (340 g) rohelist sparglit
väike rabeda peasalati pea
2-3 tomatit
1 kimbuke tilli
KASTE:
prantsuse salatikaste
Valmistamine
Nõruta konservidest vedelik. Lõika salat ribadeks, tükelda spargel ja eemalda lõhest luud ning nahk. Tükelda lõhe. Grupeeri ained lamedale vaagnale. Kaunista tomatisektorite ja tilliga. Serveeri kaste eraldi.
Kommentaarid (0)