Hommikusöögi retseptid

Koorekaste 

Toidutare, 4. märts 2005, 12:48
Hapukoore- või rõõsakoorekaste ürtidega. Sobib liha-, kala- ja köögiviljasalatitega.

Kogus: ühele

Koostisosad
200 g 18% hapukoort või rõõska koort
1-2 sl veiniäädikat või sidrunimahla
1-2 sl sinepit
1 tl suhkrut
noaotsatäis soola
noaotsatäis pipart
1/2-1 dl peeneks hakitud tilli, peterselli ja murulauku või maitseürte (basiilikut, tüümiani, estragoni)

Valmistamine
Sega hapukoore hulka veiniäädikas ja maitseained. Maitsetaimi võid lisada vastavalt oma maitsele. Lase enne serveerimist külmkapis maitsestuda. Serveeri liha-, kala- ja köögiviljasalatitega.Hea teada !Enne serveerimist lase jahedas maitsetuda.