Kalatoitude retseptid

Suveköögi kalasalat 

Toidutare, 4. märts 2005, 12:44
Segasalat tuunikalast (võib kasutada ka muud kala), külmutatud hernestest, kurgist ja porrust. Kastmeks sobib hapukoorekaste või prantsuse salatikaste.

Kogus: ühele

Koostisosad
2 purki (à 185 g tuunikala) või lõhet või tubli 500 g suitsuräimi või praetud/keedetud kala (siiga, koha, forelli)
1 rabe peasalat
200 g külmutatud herneid
1/2 kurki
1/2 porrut
4 kõvaks keedetud muna
4 tomatit
1/2 kimbukest tilli

Valmistamine
Lõika salat lameda serveerimisvaagna põhjale ribadeks. Pane peale herned, ribadeks lõigatud kurk, tükeldatud kala ja peeneks hakitud porru. Kaunista tomati- ja munasektoritega. Sega kokku kastmeained ja serveeri kastet eraldi. Prantsuse salatikastme võid kallata ka salati hulka.Hea teada ! Enne serveerimist lase salatil veidi aega jahedas maitsestuda.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee