Hommikusöögi retseptid

Soolalõhesalat 

Toidutare, 4. märts 2005, 12:39
Soolalõhesalat sibula, minitomatite ja vutimunadega. Lisandiks hapukoore-forellimarjakaste.

Kogus: ühele

Koostisosad
pehmet peasalatit
väike lollo rosso või tammelehesalatit
400 g soolalõhet või forelli õhukeste viiludena
1-2 sibulat
1-2 sl õli
150 g minitomateid
150 g keedetud vutimune
1 sidrun
tilli
KASTE:
2 dl 25% hapukoort või vahukoort
1 dl forelli või siia marja
1-2 sl sidrunimahla
noaotsatäis musta pipart
soola

Valmistamine
Rösti või prae lõheviilud pannil kiiresti mõlemalt poolt. Koori ja viilusta sibulad ja hauta hetke pannil. Loputa ja nõruta salatilehed. Rebi tükikesteks serveerimisvaagnale. Tõsta salatile praetud kalaviilud ja hetke jagu hautatud sibularõngad. Kaunista pooleks lõigatud minitomatite, vutimunade ja sidrunisektoritega. Peenesta peale ohtralt tilli. Sega kokku kastmeained ja serveeri kastet eraldi..

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee