Linnuliha retseptid

Klassikaline kanamaksapasteet 

Toidutare, 29. oktoober 2008, 08:15
Maitsev võileivakate.

Koostisosad
500 g kanamaks
1 tk Sibul
sool, must pipar
1 dl Kanapuljong
1 sl Konjak
350 g Või
KAUNISTUSEKS
Sidruniviile

Valmistamine
Tükelda kanamaks ja hauta vähese võiga. Lisa hakitud sibul või porru ning kuumuta üheskoos, kuni sibul muutub klaasjaks. Jahuta segu ja aja kaks korda läbi hakkmasina kõige peenema sõela. Vahusta ülejäänud või, lisa maks, vedelik ja maitseained. Klopi üheskoos heledaks ja kergeks. Tõsta valmis pasteet vormi või kaussi, hoia külmas. Lauale andmisel löö pasteet vormist välja või võta vormist ümmargused pasteedikuulid kuuma vette kastetud teelusikaga.
 

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee