Vene köök

Hapukapsasupp II 

Toidutare, 15. jaanuar 2009, 08:38
Hapukapsasupp liha ja kruupidega.

Kogus: ühele

Koostisosad
1 l vett
300-400 g sealiha (külje- või kaelaliha)
300 g hapukapsast
1 dl odrakruupe
1 suurt porgandit
1 sibulat
soola
suhkrusiirupit või suhkrut
0.5 kuni 1 loorberilehte
2 kuni 3 tera musta pipart

Valmistamine
Pane liha vette ja kuumuta keemiseni. Riisu tekkinud vaht. Pane seejärel lihale hapukapsas, siis leotatud kruubid, hakitud porgand ja sibul. Keeda madalal kuumusel kuni kaks tundi.  

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee