Küpsetised

Aleksandrikook 

Toidutare, 31. jaanuar 2005, 13:36
Glasuuritud plaadikook

Kogus: ühele

Koostisosad
675 g nisujahu
450 g võid
225 g suhkrut
4 sl ploomimarmelaadi
Glasuur:
5 sl tuhksuhkrut
2 kuni 3 tilka sidruni mahla

Valmistamine
Sega jahu, või ja suhkur. Jaota tainas pooleks ja suru sõrmedega kahele võiga määritud ahjuplaadile (plaadid peavad ühest otsast servata olema). Küpseta 215º C juures ahjus 15-20 minutit. Jahuta. glasuur: sega tuhksuhkur mahlaga keskmiselt paksuks seguks. Libista üks kook serveerimislauale. Määri pealt ploomimoosiga. Libista teine kook esimese koogi peale. Määri pealt glasuuriga.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee