Kalatoitude retseptid

Angerjas õllekastmes 

Toidutare, 31. jaanuar 2005, 13:33
Keedetud angerjas õllekastmes

Kogus: ühele

Koostisosad
750 g angerjat
2.5 dl heledat õlu
4 dl vett
1.25 dl punast veini
1 keskmist sibulat
0.5 punast paprikat
0.5 loorberilehte
soola
veidi kartulitärklist

Valmistamine
Puhasta ja pese angerjas (vanal angerjal eemalda ka nahk) ning lõika tükkideks. Pane paksupõhjalisse keedunõusse õlu, vesi, vein, peeneks hakitud sibul, viilutatud paprika, loorber ja sool ning kuumuta keemiseni. Lisa kala, kuumuta keemiseni ja keeda kuni 25 minutit tasasel tulel. Kurna puljong, lisa veidi tärklist ja maitsesta. Pane kalatükid puljongisse tagasi ja serveeri kuumalt.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee