Kalatoitude retseptid

Magusad äädikaräimed 

Toidutare, 28. märts 2011, 12:46
Marineeritud värsked räimed.

Kogus: ühele

Koostisosad
300-400 g fileeritud räime
Esimene marinaad:
2 dl vett
1 sl 30% äädikat
2 tl soola
Teine marinaad:
1 dl vett
1 viilutatud porgandit
1 viilutatud sibulat
2 kuni 3 sl 30% äädikat
0.5 kuni 1 dl suhkrut
veidi soola
musta pipart
hakitud värsket tilli

Valmistamine
Valmista esimene marinaad ning vala räimefileedele. Hoia kaetult järgmise päevani külmkapis. Järgmisel päeval keeda teine marinaad koos sibula ja porgandiga. Lase jahtuda ning kalla seejärel räimedele. Enne söömist lase paar päeva jahedas maitsestuda.   

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee