Rumeenia šašlõkk
Kogus: ühele
Koostisosad
1 kg pehmet metskitseliha (lambaliha)
150 g suitsuribi
250 g metskitse maksa ja neeru
250 g värskeid mahedamaitselisi seeni (puravikke, pilvikuid jne)
100 g võid
200 g juustu
10 küüslauguküünt
soola
pipart
10 viilu valget leiba
Valmistamine
Liha lõigata umbes kolmekümneks ühesuuruseks kuubikuks. Torgata vaheldumisi kupatatud seente, suitsuribitükkide, maksa- ja neerutükkidega vardasse. Määrida võiga, puistata peale soola ja pipart ning küpsetada sütel, pritsides küüslaugukastmega. Kastmeks küüslauk pressitakse ja segatakse veega. Valmis shashlõkk serveerida võis praetud saiaviiludega, millele on asetatud juustulõik.
Kommentaarid (0)