Ulukiliha retseptid

Rumeenia šašlõkk 

Toidutare, 14. mai 2008, 08:08
Vardas küpsetatud metskitseliha suitsuribi, metskitse maksa ja neeru ning seentega. Lisandiks praetud sai juustuga.

Kogus: ühele

Koostisosad
1 kg pehmet metskitseliha (lambaliha)
150 g suitsuribi
250 g metskitse maksa ja neeru
250 g värskeid mahedamaitselisi seeni (puravikke, pilvikuid jne)
100 g võid
200 g juustu
10 küüslauguküünt
soola
pipart
10 viilu valget leiba

Valmistamine
Liha lõigata umbes kolmekümneks ühesuuruseks kuubikuks. Torgata vaheldumisi kupatatud seente, suitsuribitükkide, maksa- ja neerutükkidega vardasse. Määrida võiga, puistata peale soola ja pipart ning küpsetada sütel, pritsides küüslaugukastmega. Kastmeks küüslauk pressitakse ja segatakse veega. Valmis shashlõkk serveerida võis praetud saiaviiludega, millele on asetatud juustulõik.  

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee