Ulukiliha retseptid

Rumeenia šašlõkk 

Toidutare, 14. mai 2008, 08:08
Vardas küpsetatud metskitseliha suitsuribi, metskitse maksa ja neeru ning seentega. Lisandiks praetud sai juustuga.

Kogus: ühele

Koostisosad
1 kg pehmet metskitseliha (lambaliha)
150 g suitsuribi
250 g metskitse maksa ja neeru
250 g värskeid mahedamaitselisi seeni (puravikke, pilvikuid jne)
100 g võid
200 g juustu
10 küüslauguküünt
soola
pipart
10 viilu valget leiba

Valmistamine
Liha lõigata umbes kolmekümneks ühesuuruseks kuubikuks. Torgata vaheldumisi kupatatud seente, suitsuribitükkide, maksa- ja neerutükkidega vardasse. Määrida võiga, puistata peale soola ja pipart ning küpsetada sütel, pritsides küüslaugukastmega. Kastmeks küüslauk pressitakse ja segatakse veega. Valmis shashlõkk serveerida võis praetud saiaviiludega, millele on asetatud juustulõik.