Kalatoitude retseptid

Peekoni-ahvenarullid 

Toidutare, 31. jaanuar 2005, 13:10
Sobib nii ahjus küpsetamiseks kui ka grillimiseks

Kogus: ühele

Koostisosad
4 ahvenafileed
soola
hakitud värsket tilli
valget pipart
sidruni mahla
4 viilu peekonit
4 kuivatatud ploome
Kaste:
1 osa 35%-list rõõska koort
1 osa Barbeque grillkastet

Valmistamine
Maitsesta kalafileed soola, tilli, valge pipra ja sidrunimahlaga. Aseta igale peekoniviilule kala ja must ploom, keera rulli ning aja vardasse. Küpseta või grilli kuni kala on valmis ja peekon krõbe. Kastmeks kuumuta omavahel rõõsk koor ja grillkaste. Serveeri (marineeritud) köögiviljaga.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee