Küpsetised

Purukattega rabarberikook 

Toidutare, 2. juuni 2005, 10:03
Muretainakook.

Kogus: ühele

Koostisosad
800 g muretainast
1.2 kg tükeldatud rabarberit
250 g suhkrut
soovi korral veidi kaneeli
Purukate:
350 g nisujahu
150 g suhkrut
200 g margariini

Valmistamine
Rulli muretainas lahti ja suru küpsetuspaberiga vooderdatud vormi. Suru taina servad ühtlaselt vastu koogivormi külgi. Et tainas ei muutuks küpsetamise ajal püdelaks, kata koogi keskkoht küpsetuspaberiga, vala sellele nt kuivatatud herneid ja eelküpseta koogipõhja 10 minutit. Eemalda herned ja paber ning vala eelküpsetatud põhjale rabarberi-suhkrusegu ja kattepuru. Puru valmistamiseks mikserda jahu, suhkur ja pehme margariin. Küpseta kooki veel pool tundi. Serveeri koos jäätise või vahukoorega.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee