Lõunasöögi retseptid

Armeenia pajašašlõkk 

Toidutare, 13. mai 2008, 12:08
Pajas küpsetatud lambaliha sibula ja granaatõunamahlaga.

Kogus: ühele

Koostisosad
200 g lambaliha (karbonaadi või ribiliha)
75 g sibulat
praadimiseks rava
25 g granaatõunamahla
80 g granaatõunaseemneid
soola
pipart
petersellilehti

Valmistamine
Lambaliha lõigata 40-50 g raskusteks tükkideks, panna pajas kuumutatud rasva sisse, puistata peale soola ja pipart ning pruunistada. Kui liha on pehme, siis lisada sibularõngad ja kuumutada veel 5 minutit. Nüüd valada peale granaatõunamahl ja tõsta pada tulelt. Lauale andmisel puistata pajashashlõkile hakitud petersellilehti ja granaatõunaseemneid.  

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee