Küpsetised

Rabarberipirukas 

Toidutare, 4. märts 2005, 11:51
Maitsev rabarberipirukas

Kogus: ühele

Koostisosad
Tainas:
2 dl nisujahu
2 sl suhkrut
125 g võid
Täidis:
500 g rabarbrit
1 dl suhkrut
1 sl kartulitärklist

Valmistamine
Sega jahu suhkruga, haki juurde või. Mulju tainas ühtlaseks. Puhasta rabarber ja lõika 2-3 cm tükkideks. Sega kartulijahu suhkruga, lisa rabarber. Pane täidis võitatud koogivormi, tainas ribadena peale. Küpseta 225º C juures, ahjus kuni pool tundi. Võta kook ahjust, lase veidi jahtuda ja serveeri vahukoorega.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee