Küpsetised

Rabarberi-kookoskook 

Toidutare, 31. jaanuar 2005, 13:52
Rabarberite asemel võib õunu või marju kasutada.

Kogus: ühele

Koostisosad
Tainas:
100 g margariini
1 dl suhkrut
1 muna
1 dl nisujahu
1 dl kartulitärklist
1 tl küpsetuspulbrit
0.5 dl piima
Täidis:
4 kuni 5 dl tükeldatud rabarbrit või
õuna
Kate:
50 g margariini
0.5 dl suhkrut
2 dl kookoshelbeid
1 muna
1 tl vanillsuhkrut

Valmistamine
Vahusta toasoe margariin suhkruga, lisa vahustades muna. Sega kuivained omavahel ja lisa koos piimaga tainasse. Sega vaid niipalju, et tainas oleks ühtlane. Määri 24 cm ümmargune lahtikäiv koogivorm võiga ja raputa üle kookoshelvestega. Vala tainas vormi, silu pind siledaks ja puista peale rabarbritükid. Küpseta 175º C juures ahjus 30 minutit. Sega katteained omavahel ja vala rabarbritele. Küpseta veel 15–20 minutit, kuni kook on pealt kuldkollane.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee