Lõunasöögi retseptid

Kõima kebab 

Toidutare, 4. märts 2005, 11:35
Vardas grillitud lambahakklihast vorstikesed. Lisandiks granaatõunasalat.

Kogus: ühele

Koostisosad
500 g pehmet lambaliha
2 sibulat
2 sl nisujahu
1 muna
soola
pipart

Valmistamine
Lambaliha lasta koos sibulaga kaks korda läbi hakklihamasina. Lisada toores muna, sool ja pipar ning segada. Vormida 10-20 g raskusteks vorstikesteks, lükkida lamedatele varrastele, puistata peale jahu ja küpsetada hõõguvatel sütel. Lauale anda granaatõunasalatiga. Salatina kasutatakse puhtaid granaatõunaseemneid või lisatakse pisut hakitud rohelist sibulat ja vürtse.Lisandiks sobib Granaatõunasalat.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee