Lõunasöögi retseptid

Kasahhi basturma 

Toidutare, 4. märts 2005, 11:30
Vardas küpsetatud lambaliharullid, mille sees on tomatit ja marinaadisibulat. Liha peab marinaadis seisma 3-4 tundi.

Kogus: ühele

Koostisosad
240 g pehmet lambaliha
60 g sibulat
20 g 3% äädikat
5 g lambarasva
60 g tomatit
20 g rohelist sibulat
pipart
soola

Valmistamine
Lambaliha lõigata 2-3 tükiks, vasardada kergelt, puistata peale soola ja pipart, lisada sibularattad, piserdada äädikaga ja lasta 3-4 tundi jahedas kohas seista. Lihaviilude keskele asetada värsket või soolatud tomatit ja marinaadist võetud sibularatas. Lihaviilud keerata rulli ja torgata koos terve tomatiga vardasse. Küpsetada hõõguvatel sütel, aeg-ajalt lambarasvaga määrides. 

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee