Lõunasöögi retseptid

Basturma 

Toidutare, 4. märts 2005, 11:20
Grillitud veisefileetükid. Liha peab jahedas maitsestuma 2-3 tundi.

Kogus: ühele

Koostisosad
1 kg veisefileed
4 sibulat
2 sl veiniäädikat
200 g sibulapealseid
400 g tomateid
1 sidrun
soola
pipart

Valmistamine
Veisefilee pesta, eemaldada kõõlused ja lõigata 40-50 g raskusteks tükkideks. Lisada soola, pipart, hakitud sibulat, piserdada peale äädikat ja lasta 2-3 tundi seista jahedas kohas. Liha lükkida varrastele ja küpsetada 8-10 minutit hõõguvatel sütel, aeg-ajalt vardaid pöörates.Lisandiks sobivad Tomatid, sibulad, sibulapealsed, sidruniviilud.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee