Lõunasöögi retseptid
13. mai 2008, 07:05

Sealihašašlõkk sibulaga

Liha peab külmas maitsestuma 5-6 tundi.

Kogus: ühele

Koostisosad
600 g vähese rasvaga sealiha
5-6 sibulat
pipart
paprikapulbrit
soola
värskeid tomateid
värsket kurki
oliive
sidrunit
vürtsikastet või ketshupit

Valmistamine
Liha lõigata 15-20 g raskusteks tükkideks, puistata peale soola, pipart ja paprikapulbrit. Lisada sibulaviilud, segada, asetada peale raskus ja lasta 5-6 tundi seista külmas kohas. Lihatükid torgata vaheldumisi sibularatastega varrastele ja küpsetada sütel või grillahjus. Võib küpsetada ka praeahjus või praadida pannil kuumas rasvas.Lisandiks sobib Tomat, kurk, maitseroheline, oliivid, sidrun ja šašlõkikaste või ketšup.