Vene köök

Serbia šašlõkk 

Peeter Kard, 18. juuni 2008, 08:25
Serbia razhsnjići. Šašlõkk sea- ja lambalihast soolaribi ning paprikaga. Liha peab jahedas maitsestuma paar tundi.

Kogus: ühele

Koostisosad
300 g taist sealiha
250 g lambaliha
50 g soolaribi
õli
küüslaugupulbrit
peenestatud kuivatatud maitserohelist
2 sibulat
1 punane paprika
1 roheline paprika
soola
pipart

Valmistamine
Liha lõigatakse sõrmepaksusteks tükikesteks, segatakse soola, õli ja maitseainetega. Kuivatatud maitserohelise ja küüslaugupulbri asemel võib kasutada ka hästi peenestatud värsket maitserohelist ja küüslauku. Lastakse paar tundi jahedas kohas seista ja torgatakse vaheldumisi sibulaviilude ja paprikatükikestega varrastele. Määritakse õliga ja küpsetatakse sütel või elektrigrillis. Värsked või marineeritud aedviljad, valge leib, vürtsikaste.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee