Küpsetised

Rabarberikeeks 

Toidutare, 5. veebruar 2005, 13:06
Rabarberikook datlitega

Kogus: ühele

Koostisosad
225 g rabarbrit
85 g võid
170 g nisujahu
110 g suhkrut
110 g hakitud datleid
1 suur muna
4 sl piima
½ tl küpsetuspulbrit

Valmistamine
Tükelda rabarber 1 cm kuubikuteks. Näpi või jahuga puruseks, lisa suhkur, rabarber ja datlid. Lisa lahtiklopitud muna ja piim. Määri pooleliitrine keeksivorm võiga ning vooderda küpsetuspaberiga, kalla tainas ettevalmistatud vormi. Küpseta 190º C juures,  ahjus 1,5 tundi. Lase vormis 5 minutit jahtuda, siis kummuta kook restile jahtuma.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee