Nädala kook

Pahupidi rabarberikook 

Toidutare, 30. jaanuar 2005, 18:48
Mandlitega rabarberikook.

Kogus: ühele

Koostisosad
Põhi:
100 g võid
200 g suhkrut
2 muna
1 tl küpsetuspulbrit
3 dl nisujahu
Täidis:
50 g võid (vormi määrimiseks)
200 g suhkrut
50 g mandlilaaste
300 g tükeldatud rabarbrit

Valmistamine
Määri ümmargune 30 cm läbimõõduga vorm paksult võiga. Puista vormi põhjale mandlilaastud ja rabarbri-suhkrusegu. Vahusta või ja suhkur, lisa ükshaaval munad ja vahusta ühtlaseks massiks. Sega ettevaatlikult juurde küpsetuspulbriga segatud jahu. Vala tainas rabarbritele ja küpseta 180º C juures ahjus umbes 40 minutit, kuni kook on pruun. Võta valmis kook ahjust ja jahuta. Kummuta kook taldrikule (nii, et tainas alla jääks) ja puista peale tuhksuhkrut.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee