Küpsetised

Rabarberikook I 

Toidutare, 5. veebruar 2005, 12:40
Rabarberi - karamelli plaadikook.

Kogus: ühele

Koostisosad
Põhi:
200 g võid
1 pakk (450 g) Juubeli tordipulbrit (Vilma)
Täidis:
500 g rabarbereid
1 dl suhkrut
1 tl kaneeli
Kate:
4 muna
2 dl suhkrut
50 g võid
1 dl vett
3 dl jahu
1 tl küpsetuspulbrit

Valmistamine
Näpi või ja tordipulber ühtlaseks taignaks. Suru taigen küpsetuspaberiga vooderdatud ahjupanni põhja. Kuumuta ahi 175 kraadini. Tükelda rabarberid ja sega suhkru ning kaneeliga. Vala segu taignale. Katte jaoks vahusta munad ja suhkur. Sulata kastrulis või, lisa vesi ja lase korraks keema tõusta. Vala segu munavahu hulka. Sega omavahel jahu ja küpsetuspulber. Lisa munavahu hulka. Vala rabarberitele ja küpseta 25 minutit. Lõika jahtunult ruutudeks

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee