Hommikusöögi retseptid

Krõbedad vahvlid 

Toidutare, 16. jaanuar 2005, 15:52
Krõbedad vahvlid peekoniga

Kogus: ühele

Koostisosad
8 viilu Peekon
3 dl nisujahu
1.6 dl Kollane maisijahu
2.25 tl Küpsetuspulber
0.5 tl Söögisooda
5 dl pett
2 tk Muna
3 sl Vahtrasiirup
50 g Või (sulatatud)
VAHVLIRAUA MÄÄRIMISEKS
sulavõi või õli

Valmistamine
Pruunista peekoniribad suurel pannil mõõdukal kuumusel krõbedaks. Lase liigsel rasval köögipaberile nõrguda ning murenda peekon tükkideks. Sega suures kausis jahu, maisijahu, sooda ja küpsetuspulber. Klopi teises kausis pett, munad ja vahtrasiirup omavahel ning lisa jahusegule. Sega kergelt läbi. Lisa 4 sl sulavõid ja peekonipuru. Kuumuta vahvliraud keskmisel kuumusel. Määri vahvliraud kergelt sulavõiga. Tõsta vahvlimasinasse veidi tainast, jaota ühtlaselt, sulge vahvliraud ning küpseta, kuni vahvel on pruun, küpsenud ja krõbe - umbes 6 minutit. Serveeri soojalt vahtrasiirupiga.  

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee