Taimetoidu retseptid

Puruvanad ehk kohupiima-õunasarvesaiad 

Toidutare, 16. jaanuar 2005, 17:00
Lihtsad ja head saiad.

Kogus: ühele

Koostisosad
200 g margariini
2 dl suhkrut
0.5 tl soola
4 dl nisujahu
250 g hõõrutud kohupiima
Sisse:
viilutatud õuna

Valmistamine
Sulata margariin, lisa suhkur, sool, kohupiim ja jahu. Sega ühtlaseks tainaks ja pane tainas vähemalt tunniks ajaks külmikusse tahenema. Rulli tainas ümmarguseks ja lõika sektoriteks. Aseta iga sektori laiemasse otsa õunalõik ja rulli tainas  kitsama otsa suunas kokku. Määri pealt munaga ja küpseta ahjus kuldpruuniks. 

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee