Prantsuse köök

Prantsuse ahjupannikook 

Toidutare, 16. jaanuar 2005, 17:02
Prantslased valmistavad seda ahjupannkooki kividest puhastamata kirssidega, kuna ilma kivideta polevat koogil õige maitse.

Kogus: ühele

Koostisosad
500 g küpseid kirsse (kompotikirsid tuleks eelnevalt nõrutada)
4 sl suhkrut
Tainas:
2.5 dl nisujahu
noaotsatäis soola
4 sl suhkrut
3 muna
3 dl piima

Valmistamine
Sega kirsid suhkruga ja vala ümmargusse võitatud ahjuvormi. Seejärel valmista tainasn: sõelu jahu kaussi, lisa sool, suhkur ja lahtiklopitud munad. Sega ja vala juurde piim. Klopi ühtlaseks ja vala kirssidele. Küpseta 175º C juures ahjus 35–40 minutit. Puista üle tuhksuhkruga ja serveeri otse vormist.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee