Taimetoidu retseptid

Virsikusuflee meega 

Toidutare, 13. mai 2008, 06:19
Maitsev virsikusuflee meega.

Koostisosad
400 g kompoti- virsikuid
1 sl mett
1 sl sidruni mahla
4 munavalget
1 kuni 2 sl suhkrut
0.5 tl jahvatatud kaneeli

Valmistamine
Tükelda virsikud ja keeda neid koos 0,5 dl kompotivedelikuga keskmisel kuumusel kuni pehmenemiseni. Püreesta segu, lisa mesi ja keeda kuni püree pakseneb. Maitsesta sidrunimahlaga, jahuta. Vahusta munavalged kergelt ja lisa vahustamist jätkates suhkur.
Vahusta tugevaks ühtlaseks vahuks, maitsesta kaneeliga. Vala jahtunud püree hulka kolmandik vahust, sega kergeks massiks. Sega see ettevaatlikult ülejäänud munavalgevahuga ja tõsta ettevalmistatud sufleevormi. Küpseta 30-40 minutit 175º C juures ahjus, kuni suflee on kerkinud ja pealt kuldpruuniks muutunud. Serveeri kohe peale valmimist.
 
 

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee