Šokolaaditort IV
Kogus: ühele
Valmistusaeg: üle 60 min
Koostisosad
Põhi:
200 g nisujahu
150 g võid
3 sl suhkrut
1 munakollast
2 sl külma vett
Täidis:
250 g tumedat šokolaadi
50 g võid
3 munakollast
3 sl suhkrut (soovi korral)
Võõp:
1 osa kakaopulbrit
1 osa tuhksuhkrut
värsket puuvilju
Valmistamine
Haki või jahus, lisa suhkur, munakollane ja külm vesi. Sõtku ühtlaseks ja pane 1 tunniks külma. Vooderda tainaga rõngasvorm. Küpseta 200-kraadises ahjus 15 minutit, kuni põhi on kuldne. Sulata shokolaad kuumaveevanni kohal, sega juurde munakollased ja või. Sega suhkur vahustatud munavalgetesse ja lisa need ettevaatlikult shokolaadikreemi hulka. Laota see eelküpsetatud põhjale ja hoia kuni serveerimiseni külmas.
Kommentaarid (0)